søndag 7. april 2013

Familieduell.

Både Dauinger og Julekongen ble Gullrutenominert for beste barne- og ungdomsprogram for noen dager siden. Jeg spilte politi i Dauinger,og mannen spilte ridder i Julekongen. Nå gjenstår det å se om det er noen av oss to som vinner husduellen..
Uansett,veldig hyggelig å bli nominert. Synes begge seriene ble veldig fine.

5 kommentarer:

 1. Spennende.... hvem vet om det blir en av dere?

  Hva Scilla angår, - de er villig! Har regelrett kastet dem utover etter avblomstring og de kommer opp igjen neste år, nær sagt over alt. Innimellom trærne også.
  Blir masse etterhvert.
  Og et blått teppe! ;-)

  hilsen TOVE

  SvarSlett
  Svar
  1. Du får følge med på Gullruten 11 mai. :)
   Julekongen når nok et bredere publikum,så det spørs om de stikker av med prisen..
   Naboen har et stort blått teppe over gresset sitt,så hvis alle mine 150 kommer opp i år,har jeg stor sjanse for at det allerede blir et lite teppe til meg i år også.
   God uke til deg fra meg. :)

   Slett
 2. Foruten de 150 Scillaløkene,plantet jeg også 200 andre løker. Jeg var på "inspeksjon" her en dag for å titte om noen var på tur opp,men ingen så dagens lys enda. Det kribler i hele kroppen til å begynne hagesesongen! :)

  SvarSlett
 3. Så spennende:-):-) dere var kjempe flinke begge to spør du meg:-) har fulgt begge seriene, da mine små er i rette alderen;-) julekongen var en kjempe fin julekalender, og jeg håper vi får se den igjen. Ble mildt sagt hekta, ja kanskje mere enn de små;-)
  Dauinger, var også en svært god serie for hele familien, spenning for alle aldre;-) du gjorde en god figur synes jeg;-) vi satt klistret fremfor tvn hvær lørdag.
  Ønsker dere lykke til begge to, måtte den beste vinne;-)
  Stor klem fra Linn:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det Linn. :)
   Ha en riktig fin vårdag.

   Slett

Legg gjerne igjen en kommentar. :)