mandag 14. januar 2013

Image Troopers.

Image Troopers ble startet av Merete Haseth og Janne Amalie Svit. Begge fikk toppkarakterer da de tok sin bachelor-grad i kunstfotografi fra det svært anerkjente Kent Institute of Art and Design i England. Før de lanserte Image Troopers, jobbet de begge som yrkesfotografer i flere år.
Jeg har vært så heldig å ha vært modell for de begge flere ganger,men det er Janne jeg har jobbet med mest. (Har også blogget om henne og hennes arbeid før,og har rost henne opp i skyene.)

Den prisbelønte sjefsredaktøren for nettmagasinet aCurator, Julie Grahame, kaller arbeidene deres ”Det nordiske mørke”. I motsetning til det nordiske lyset – som så ofte er et trekk ved skandinavisk design – ønsker Image Troopers å formidle den iboende skjønnheten i det nordiske mørket.

Image Troopers er et kollektiv som består av tre engasjerte fotografer, Janne Amalie Svit, Merete Haseth og Kari-Anne Toth, men deres mål er å representere flere av de mest spennende fotografene i Skandinavia.

Image Troopers tilbyr fototrykk på en rekke materialer, for eksempel aluminium, akryl, tre, glass, tekstiler og lamper – og mange flere.

Torsdag 24.januar har de lansering av nettbutikken sin www.imagetroopers.com
på Tjuvholmen i Oslo.
Utstillingen henger til 30 januar. Alle som er interesserte i fotokunst bør få med seg dette!!
Jeg gleder meg til å følge disse begavede damene i deres arbeid.

See IT-love IT-wall IT! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. :)