Prøv denne bringebærisen. Nydelig dessert med masse antioksidanter - den smelter på tungen. Og den er lett å lage!
Dette trenger du:
4 stk eggeplomme
3 ss melis
3 dl kesam vanilje, 7,4 %
300 g bringebær frosne
Visp eggedosis av eggplommer og melis og visp inn kesam. Kjør de frosne bringebærene i en foodprosessor og bland dem med kesam/eggeblandingen. Isen må røres i et par ganger under innfrysning for å unngå iskrystaller.
Smakstilsetninger:
Karamelliserte nøtter
2 ts kakao + revet mørk og hvit sjokolade
Moste friske eller fryste bær.
Smak halve porsjonen til med kakao og den andre halve med bær og legg kremene lagvis før innfrysing.
Mmm... Jeg spiser noe lignende til frokost hver morgen :p Kjører 2 egg og sukrin i foodprocessor og tilsetter frosne bær så den blir en tykk smoothie. Smaker som sorbet-is :))
SvarSlettDet må jeg prøve! :)
SvarSlettJa :) Her er link: http://lovinlowcarb.wordpress.com/2012/07/02/oppskrift-foms/
SvarSlettHei :-) Første gang jeg er innom her, ville bare si tusen takk for fin blogg med nydelige bilder og masse inspirasjon!
SvarSlettJeg kommer tilbake :-)
Takk for hyggelig tilbakemelding DoktorIngrid! :)
SvarSlettLaget is inspirert av dette i dag, og linket til deg i innlegget mitt. Håper det er greit:-)
SvarSlettSelvfølgelig! Håper isen ble bra. :)
SvarSlett