mandag 27. august 2012

Selvplukkede kantareller.

Med en bæremeis og et barn som veier 11 kg,og å gå oppover bakker som er brattere enn brattest,ble det mer en trimtur enn plukking av kantareller,men jeg fant jeg fant,og er sikret et par måltider med selvplukkede kantareller! Hurra! :)

Denne oppskriften kan du servere som forrett, eller som snacks en kveld du skal kose deg ekstra.

Ta og ovnsbak en brie med god smak i 10 min på 200 grader.

Stek 1/2 l kantareller
1 fedd hvitløk
1 krukke basilikum
2 ms med smør
2 ms med flytende honning.
Strø dette over osten,sammen med ristede pinjekjerner.

NAM!

2 kommentarer:

  1. Hei

    Kom over bloggen din via Maratonjenta, og er kjempeimponert over hvor fint du har det. Mange fine bilder og oppskrifter som jeg skal prøve. Skal jammen meg lese videre. Legger meg til som følger.

    Klem fra Ingrid

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. :)