torsdag 12. juli 2012

Sommer = is.

Prøv denne bringebærisen. Nydelig dessert med masse antioksidanter - den smelter på tungen. Og den er lett å lage!

Dette trenger du:

4 stk eggeplomme
3 ss melis
3 dl kesam vanilje, 7,4 %
300 g bringebær frosne

Visp eggedosis av eggplommer og melis og visp inn kesam. Kjør de frosne bringebærene i en foodprosessor og bland dem med kesam/eggeblandingen. Isen må røres i et par ganger under innfrysning for å unngå iskrystaller.

Smakstilsetninger:

Karamelliserte nøtter
2 ts kakao + revet mørk og hvit sjokolade
Moste friske eller fryste bær.
Smak halve porsjonen til med kakao og den andre halve med bær og legg kremene lagvis før innfrysing.


7 kommentarer:

  1. Mmm... Jeg spiser noe lignende til frokost hver morgen :p Kjører 2 egg og sukrin i foodprocessor og tilsetter frosne bær så den blir en tykk smoothie. Smaker som sorbet-is :))

    SvarSlett
  2. Det må jeg prøve! :)

    SvarSlett
  3. Ja :) Her er link: http://lovinlowcarb.wordpress.com/2012/07/02/oppskrift-foms/

    SvarSlett
  4. Hei :-) Første gang jeg er innom her, ville bare si tusen takk for fin blogg med nydelige bilder og masse inspirasjon!
    Jeg kommer tilbake :-)

    SvarSlett
  5. Takk for hyggelig tilbakemelding DoktorIngrid! :)

    SvarSlett
  6. Laget is inspirert av dette i dag, og linket til deg i innlegget mitt. Håper det er greit:-)

    SvarSlett
  7. Selvfølgelig! Håper isen ble bra. :)

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. :)