mandag 11. mars 2013

Cæsarsalat med kylling.

I dag var jeg på God Morgen Norge og lagde cæsarsalat med Wenche.
Jeg måtte lage det da jeg kom hjem i dag også,og det slo an til alle familiemedlemmer.

Her er oppskriften om noen vil prøve:

3 kyllingbryst fra Stange
Stek eller grill kyllingbrystene,og krydre med salt,pepper og oregano. 180 grader i 20-30 min.

Dressing:
3 eggeplommer
1,5 ss djionsennep
1-2 fedd hvitløk
Saft av en halv sitron
3 finhakkede ansjosfileter
Ca. 100 gr parmesan
1 dl nøytral olje/solsikkeolje
Salt,pepper

Du kan "utvide" salaten med mer parmesan,avokado og cashewnøtter. Dette kan settes frem i egne skåler slik at hver og en kan forsyne seg med det de ønsker.

Salatblanding:
Romanosalat,eller hjertesalat
Vårløk/Rødløk
Evt. cherrytomat

Riv salat i biter,hell dressingen over og vend lett om.
Del loff i terninger og stek de sprø i litt olje i en stekepanne,legg gjerne 1 fedd hvitløk i pannen for å gi smak til loffen.
Ha i salaten.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. :)